Nya restauranger i Stockholm 2021

Nya restauranger i Stockholm 2021

Nu äntligen får vi återgå till att gå ut och äta och njuta av Stockholms breda utbud av restauranger och barer. Under 2021 är det flera nya krogar som öppnat upp dörrarna och här kommer några nyheter vi vill tipsa om.

contemporarywines_200518_4722

Restaurang Oxenstiernan 

Denna stilfulla och konstnärliga restaurang är Silversmeden Sebastian Schildt senaste tillskott! Restaurang Oxenstiernan driver han tillsammans med Elvira Lindqvist som är kreativ ledare. Restaurangen ligger mitt på Östermalm men på en något gömd och vacker innergård. Huset har anor från 1700-talet hela restaurangen genomsyras av form, design, hållbarhet och närproducerade råvaror. Här njuter du av ett fint hantverk i allt du ser.  

La Girafe

Detta är en riktigt härlig bistro som är signerad Pontus Frithiofs! Hit kan du komma för frukost, lunch, middag och barhäng. La Girafe ligger vacker beläget på Kungsholmen och Fleminggatan 39 och tankarna för dig till Paris. På menyn hittar du rätter från alla Frankrikes hörn. 

L’Est

På Sturegatan hittar du denna kontinentala restaurang som har öppet från morgon till kväll.  Hit kan du gå sju dagar i veckan om så vill, för frukost, lunch eller middag. I en varm och ombonad miljö kan du njuta av franska klassiker, sallader och en meny för barnfamiljer!

OMNIPOLLOS KYRKA

Detta är platsen för alla ölälskare! Här käkar du riktigt goda burgare, gott tillbehör och i en kyrka där det bryggs mängder av god öl. Bara att besöka kyrkans lokaler är värt en resa ut till Sundbyberg!  

Ted

På Grev Turegatan har den trendiga restaurangen Ted öppnat som varit populär redan från start! Bakom denna kvarterskrog har vi Youtubern och matprofilen Phillipe Cohen och bar- och restaurangchefen Pouya Seifzadeh. Inspirationen till maten kommer från de sydeuropeiska köken, och baren är fylld med klassiska drinkar. Menyn består av snacks och mellanrätter och hit går du med ett gäng vänner och delar på allt! Restaurangen är uppkallad efter Phillipes hund, Ted.