Stockholms bästa brunch

Stockholms bästa brunch

Det finns många bra ställen för frukost och brunch i Stockholm och här har vi listat våra, och era, riktiga storfavoriter! Det är en blandning av både lyxig buffé, bjussigt amerikanskt och riktigt mys.

Testrecept

BLECK

Bleck är ett riktigt mysigt ställe som ligger mitt i söder i Stockholm. Solen ligger på under en stor del av dagen och här kan du njuta av äggrätter, pannkakor och soppa! Riktigt skön musik och miljö som får en att vilja komma tillbaka igen och igen.

https://restaurangbleck.se/

BANK HOTELL

Är du sugen på en riktigt bjussig och härlig brunchbuffé ska du gå hit. Under helgen kan du gå hit och njuta av en Bonnie’s buffé med allt man kan önska sig! Fräscha råvaror med allt från tryffelsalami till fina belgiska våfflor. Här är atmosfären ståtlig och mysig och du kommer inte vilja lämna platsen på ett bra tag. 

https://bankhotel.se/sv/restaurants/bonnies/

PARADEN 

Om du är ett större sällskap som vill ses på en mysig redig brunch så är Paraden rätt ställe att gå på. Paraden är en kvarterskrog på Östermalm med mysig inredning och härlig meny. Här kan du äta allt från en grym råbiff, ägg benedict, en lobsterroll eller en hederlig croque madame!

https://paradenkvarterskrog.com/

POM & FLORA

På Pom & Flora kan du äta riktigt god frukost och brunch! Här kan du njuta av bland annat vackra bowls, riktigt smarrig gröt och mackor med god topping. Pom & Flora finns i Vasastan och på Södermalm. Båda restaurangerna är poppis, men det är värt att vänta!

https://www.pomochflora.se/

GREASY SPOON 

Här gäller brunch och frulle hela dagen, alla dagar i veckan! Hit går du om du vill ha en riktigt amerikansk och smarrig brunch med ”more is more” känsla.  Greasy Spoon är en av Stockholms mest besökta brunchställen och under helgen är det nästan alltid väntelista som gäller. Det går inte att boka bord så om du vill undvika att vänta på bord kan du hänga på låset när de öppnar eller besöka Greasy Spoon en vardag! Du kommer inte bli besviken. 

https://www.greasyspoon.se/