Nya och populärar poddar

Nya och populärar poddar

Idag lyssnar vi på poddar dagligen och det finns en uppsjö av olika varianter med olika teman och ämnen. Här listar vi några nya populära poddar att ha koll på!  

Recept tack PODD

Det finns en uppsjö av riktigt bra poddar där ute, i olika genre och i olika format. Många lyssnar på poddar dagligen och det finns verkligen något för alla! Här har vi samlat några nya poddar och några andra riktiga gobitar. En bra blandning, tycker vi!

Allt vi vill laga

I Allt vi vill laga följer vi med artisten och författaren Jason ”Timbuktu” Diakité och vininfluencern Frida Lund till platser vi aldrig besökt och kulturer vi aldrig upplevt. De diskuterar hur världens bästa köttfärsås smakar och om det till exempel är okej för barn att bara äta pasta i fyra månader. Podden gästas även av spännande gäster som Lotta Lundgren, Sebastian Boudet och Daniel Crespi.  

Jason Diakité är artist och författare, hösten 2021 aktuell med boken Köttfärsås.

Frida Lund är matprofil och vinälskare. Hösten 2021 är hon aktuell med boken Vin från A till Ö.

Kinapodden i P1

Vill du lära dig mer om Kina? I Kinapodden får du både dramatiska världshändelser, spännande historier och närgångna skildringar av vardagslivet från det stora landet i öster. Nytt avsnitt varje vecka! Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz. 

THE DAILY MESSIAH

Messiah Hallberg, Klara Doktorow och John Willander Lambrell är tillbaka!
The Daily Messiah – ditt nyhetsflöde är en dagsaktuell podd oavsett när du lyssnar på dagen. Vi ger dig allt du behöver veta kring det mesta som händer i världen. Nytt avsnitt släpps varje vardag.

SURRET

I den nya podden Surret möts bästisarna Hanapee (känd från programledare på tv, influencer och bloggare) och Nea för roliga, bjussiga och intima snack om hur det är att vara kvinna 2021. I podden varvas barnuppfostran, relationer, starka trendtips och Neas år med bröstcancer och cellgifter. Det är personligt, nära och inte tråkigt en sekund. Sveriges nya podd för alla kvinnor 25 till 45. 

Recept tack!?

Nichlas Niemi och Erik ”Jerka” Johansson pratar varje onsdag om en rätt som man BÖR laga när veckan är slut. Här blandas härligt snack om mat och om glädjen i att laga den perfekta rätten. Recepten hittar ni alltid på deras instagram @receptack.