Så enkelt är det att beställa vin online

Så enkelt är det att beställa vin online

Att beställa vin eller annan dryck på Systembolagets hemsida är enklare än många tror! Det går att beställa till din närmsta butik, eller hem till din dörr. Systembolaget har ett beställningssortiment som är enormt och det finns många produkter att upptäcka som inte finns i butik. 

Beställ-Hero

Tre enkla steg – såhär beställer du: 

  • Lägg varor i din kundkorg
  • Logga in på Systembolaget och välj vilken butik du vill hämta upp dina varor i.
  • Klicka på ”beställ”

Det kostar ingenting extra att beställa till din valda butik, det är alltid fri frakt. 

Du betalar bara för dryckerna och du har alltid 30 dagars öppet köp från det att du tagit emot varorna. När din beställning finns att hämta får du ett SMS och du betalar i butiken när du hämtar beställningen. Du har alltid 14 dagar på dig att hämta dina beställda varor innan de skickas tillbaka till sitt lager. 

Enkelt va?