Sommardrinkar!

Vackra & välsmakande sommardrinkar!

Festliga, svalkande och snygga, det är våra sommardrinkar! Dessutom med relativt låg alkohol, då basen är vin och inte sprit.
Här är våra tre favoriter vi gärna njuter av i sommar!

 

Sommardrinkar på Perfect Day Bubbles

Njut av våra sommardrinkar! Förutom att de är goda har de dessutom relativt låg alkohol, då basen är vin och inte sprit. För att göra drinkfixandet effektivt är recepten vi tagit fram gjorde på i stort sett samma ingredienser, fastän det är tre helt olika drinkar. Varsågod, här är våra tre favoriter vi gärna njuter av i sommar!

 

PERFECT STRAWBERRY ROSSINI
Magisk god och tjusig drink med färska jordgubbar. Kan det bli somrigare? Den här går att göra i två utföranden – med mousserande vin eller med rosévin. Du väljer!

Du behöver: Färska jordgubbar, is, lime, Perfect Day Bubbles eller Perfect Day Rosé, sodavatten.

Gör såhär: Kör jordgubbar och is i en mixer. Spar några jordgubbar till garnering. Cirka 200 gram jordgubbar och 8 isbitar är lagom till fyra drinkar. Fördela i glas. Toppa sedan upp med Perfect Day Bubbles, pressa i ett par droppar lime och garnera med limeskiva och en jordgubbe. Alternativt ersätt det mousserande vinet med en skvätt sodavatten och toppa upp med Perfect Day Rosé.

 

PERFECT ELDERBERRY BLUSH
Fräsch, lätt syrlig och spritsig, kan det bli bättre? Knappast! Den här drinken lyfter sommarfirandet till nya höjder 

Du behöver: Färska jordgubbar, lime, is, fläderdryck, sodavatten, mynta och Perfect Day Bubbels.

Gör såhär: Häll 1 msk outspädd fläderdryck/flädersaft i ett glas. Tillsätt en rejäl skvätt sodavatten, en knapp halvdeciliter. Pressa i några droppar lime. Tillsätt två limeskivor, ett par isbitar, några myntablad och en jordgubbe delad i fyra delar. Toppa upp med Perfect Day Bubbles. Klart!

 

PERFECT BLUEBERRY MARY
Mustig skapelse med blåbärsinslag. Blåbärens motsvarighet till klassikern Bloody Mary. En perfect fördrink innan middagen då den är både mustig, lätt matig och känns nyttig. Även denna går att göra på antingen rosévin eller mousserande vin.

Du behöver: Blåbär, is, honung, Perfect Day Bubbles eller Perfect Day Rosé, sodavatten

Gör såhär: Kör blåbär och is I en mixer. Cirka 200 gram jordgubbar och 8 isbitar är lagom till fyra drinkar. Tillsätt 2 matskedar honung. Fördela i glas. Toppa sedan upp med Perfect Day Bubbles och garnera med en isbit och om du vill, blad av mynta eller citronmeliss. Alternativt ersätt det mousserande vinet med en skvätt sodavatten och toppa upp med Perfect Day Rosé.